Ghidul culorilor în tendinţe: toamnă–iarnă

O fashionistă adevarată ar trebui să se intereseze deja cu privire la ce se poartă în sezonul următor pentru a fi mereu în tendinţe. Toate colecţiile toamnă–iarnă 2012–2013 anunţă o iarnă plină de culoare. Deci care sunt culorile iernii? Află mai multe citind acest articol!

Sezon nou, schimbări noi! Sezonul care urmează anunţă sfârşitul tendinţei color block şi a nuanţelor pudrate, pentru a lăsa loc nuanţelor mai naturale. Culorile care vor fi în vogă sunt vii şi vintage în acelaşi timp.

Tendinţa culorii portocalii. Portocaliul este cel care va conferi pata de culoare ţinutelor tale. Va deveni însă şi mai cuminte şi va lua nuanţe de arămiu, de ambră sau de şofran pentru a aduce mai multă blândeţe în dressingul tău. Nuanţele de tangerine vor fi şi ele foarte în vogă.


Tendinţa culorii verde smarald.
Rămânem în sfera verdelui natural, dar creatorii se inspiră de această dată din bijuterii. Verdele smarald are capacitatea de a-ţi ilumina tenul şi de a-ţi conferi mai multă eleganţă. Cu ajutorul lui nu vei trece neobservată!


Tendinţa culorii albastru klein.
Culoarea albastră este prezentă pe podiumuri sub diferite forme: albastru cobalt, albastru klein sau albastru închis. Albastrul klein este însă cel care predomină. Este culoarea femeii sigure pe ea! Poţi opta pentru o ţinută albastră în întregime sau o poţi combina cu negru.


Tendinţa culorii roz drajeu.
Culorile dulci îşi fac şi ele apariţia în garederoba ta de iarnă! Este o culoare care te va face să te reîntorci la copilărie şi care te va face să fii nostalgică!


Tendinţa culorii verde kaki.
Tendinţa militară va fi foarte în vogă în sezonul următor! Inspiră-te din dressingul masculin pentru nişte ţinute mai sexy!

Foto: fr.pourelles.yahoo.com