Puya şi Alex Velea trag un semnal de alarmă! Omul modern nu este decât un „Maidanez”

După colaborările la „Sus pe bar” sau „Secret (discret)”, Puya şi Alex Velea s-au reunit într-un nou proiect muzical ce promite a deveni hit. Alături de cei doi se regăsesc şi Doddy, Posset şi Mahia, cei cinci reuşind împreună să lanseze o nebunie de piesă, cu un mesaj crunt dar, din păcate, real: într-o lume ciudată, în care obţinerea puterii este ţelul suprem, nu suntem decât nişte marionete în mâna politicienilor, băncilor şi altor forme de conducere.

Videoclipul la piesa „Maidanez” a fost filmat pe scena Teatrului Naţional şi a fost regizat şi produs de Richard şi Claudiu Stan de  la VisionProduction. Imaginile sunt deosebit de sugestive, nu foarte uşor de urmărit pentru cei sensibili, însă te pun serios pe gânduri. Despre noua sa compoziţie, Puya spune că se vrea a fi un semnal de alarmă referitor la ceea ce a ajuns omenirea în zilele noastre.

Videoclipul spune totul de la sine, vă recomand să îl urmăriţi cu atenţie! Piesa e un semnal de alarmă! Trăim într-o nouă formă de sclavie mondial în care oamenii nu sunt decât nişte marionete în mâinile bancherilor şi oamenilor politici. Mulţi nu sunt nici măcar conştienţi de zgarda pe care o poartă zilnic în jurul gâtului, exact precum câinii de rasă, nu îşi dau seama că viaţa dincolo de cei patru pereţi ai apartamentului şi ai locului de joacă e cu totul altfel!”.

Rapper-ul se concentrează în melodia sa asupra revoltei faţă de sistem şi aduce în prim plan forţa interioară a celui considerat maidanez, de a nu se lăsa dresat. Totul stă până la urmă în noi, iar diferenţa dintre "câinele de rasă" şi "maidanez" o face doar atitudinea personală.

Credeţi că are dreptate Puya, avem cu toţii o lesă invizibilă?

Foto: bravonet.ro